NATÜREL BÖLÜMÜ


Ön temizlemeden gelen fındıklar, bu hatta müşteri isteğine göre boy sınıflandırmasına tabi tutulur. Sınıflandırılmış iç fındıklar lazerli seçme makinelerinden geçirilir ve son olarak kontrol masalarında seçme elemanlarınca kontrol edildikten sonra  paketleme bölümüne veya işlenmiş iç fındık hattına sevk edilir.
İç fındık isteğe göre 9-15 mm arasında tek veya çoklu boylara ayrılır. Bu işlemler devam ederken üretimin tüm aşamalarında laboratuarda sürekli olarak ürünün fiziksel ve kimyasal analiz sonuçları takip edilir.

Tekli boylar:  10-11 mm  / 11-12 mm  / 12-13 mm  / 13-14 mm  / 14-15 mm
Çoklu boylar : 9-11 mm / 11-13 mm  / 13-15 mm  / 9-15 mm

  Yavuz Gıda San. Tic. A.Ş. © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.